lørdag 26. mai 2012

Farger

Det nærmer seg slutten av egeninnsatsen, og takk for det! Det har vært 5 hektiske uker, men det ser ut til at iherdig arbeid sørger for at tidsramma blir holdt. Mao at det blir innflytting i juli :) Tenkte å gi en liten oppdatering av fargevalgene vi har gjort både inni og utenpå huset.

 
Selve huset skal får fargen som heter Kontur, som dere ser er det en mellommørk gråfarge. Her er det bare malt med et strøk. Rundt vinduene blir det hvitt, med fargen Bomull. Det er den samme fargen som vinduene og dørene har.

Stua: I stua har vi en fondvegg som er malt i Varm blå, de resterende veggene er malt i hvitfargen Tudor - den ses i bakgrunnen inne på Øyvinds bibliotek :)


Dette bildet er tatt i kjellerstua, her er det ferdigmalte huntonittplater i fargen Bomull, stort sett er alle huntonittplatene våres i Bomull, men på kjøkkenet og i vindfanget er det i fargen som heter Frost. (skal se om jeg kan legge inn bilde av det senere)

Gulv er Pergo laminat i Eik drivved. Det har vi enkelt og greit brukt overalt, unntagen i vindfanget, bodene og badene som har fliser.
De to bildene over  er tatt på Asks og Bjørnars sine rom. De har fargene Matrix (mørk grå) og Tåkedis (lysgrå). Blir veldig stilig. Ser kanskje mørkt ut på bildene, men de er virkelig fine.Tirils rom er litt av en kontrast til guttas rom. Litt mer søtt kan man si. Her er det fargen Tryllestøv. Tenker fargen blir tonet noe ned når hun får møblene sine inn der. Det meste vil gå i hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar